Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/11/robotodavtsi-kirovogradschini-potrebujut-40-pratsivnikiv-sferi-harchuvannja.htm
новини, 11 травня 2019

Роботодавці Кіровоградщини потребують 40 працівників сфери харчування


Сьогодні роботодавці області потребують 40працівники за професіями кухар, пекар, бармен та офіціант - повідомляє Відділ інформаційної роботи Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Так, роботодавці нашої області пропонуть 26 вакансій за професією «кухар» (заробітна плата від 4173 до 10000 грн) та одну вакансію для шеф-кухаря (з/п –12000 грн).


Актуальними є вакансії кухарів у Бобринецькому, Благовіщенському,Добровеличківському, Знам’янському, Кропивницькому та Олександрійськомурайонах Кіровоградської області.


У Знам’янці, Добровеличківці та Малій Висці потрібні по бармену, а у Бобринці, Олександрівці таГолованівську (2 вакансії) є вільними робочі місця для офіціантів.


Крім того, у Кропивницькому (2 вакансії) та Знам’янці потрібні 3 пекарі, також уЗнам’янці потрібні тістороб та кондитер, а у Світловодську ФОП Коханюк О.К. потребує формувальника тіста.


Нагадаємо, що безробітні, які перебувають на обліку в центрах зайнятості області, мають можливість здобути професіїкухаря, бармена та офіціанта як в навчальних закладах області, так і  на базі центрів професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.


Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.




894Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: