Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/10/vzhe-skoro-u-kropivnitskomu-vidbudetsja-schorichnii-it-festival-dlja-shkoljariv-i-studentiv-vesnasoft.htm
новини, 10 травня 2019

Вже скоро у Кропивницькому відбудеться щорічний ІТ-фестиваль для школярів і студентів Vesnasoft


У суботу 18 травня 2019 року з 10:00 до 17:00 в Креативному ІТ-простірі KOWO (провулок Василівський, 10 (3, 4, 5 поверх) відбудеться щорічний ІТ-фестиваль для школярів і студентів Vesnasoft.


Vesnasoft - це фестиваль для дітей та студентів, присвячений світу ІТ та програмуванню.


Традиційно захід складається з двох частин:
1. виставка новітніх технологій (простір, де ви можете ознайомитись з новинками у світі ІТ, відчути технології на собі та просто розважитися)
2. інтерактивне змагання для програмістів (за останні 4 роки ми вже проходили untrusted, кодили штучний інтелект для танчиків, керували віддалено справжніми марсоходами та вчилися поєднувати програмування з командною роботою для проходження гри)

15 років тому фестиваль було започатковано у формі конкурсу для юних програмістів. 5 років тому вперше проведено у фестивальному форматі з виставкою ІТ-технологій, квестами для всіх гостей заходу, змаганнями та презентацією проектів.


Цього року фестиваль Vesnasoft включатиме у себе виставку ІТ-технологій від ІТ-компаній, дизайнерських студій, магазинів техніки, навчальних закладів міста; змагання з програмування, обмежене в часі.


Виставка ІТ-технологій.

Після реєстрації кожен учасник (ним може бути будь-хто незалежно від віку та  рівня знань у сфері ІТ) отримує карту з розміщенням всіх учасників виставки. Завдання ― пройти квест (завдання на швидкість) біля тих виставкових експонатів, які вказані на карті і отримати позначку на карті.


Після проходження всіх квестів ті учасники, які мають найбільшу кількість позначок, беруть участь у розіграші призів.


На виставці можна не брати участь у квестах, кожен гість фестивалю зможе проглянути експонати або спробувати пройти завдання без мети отримати позначку для того, щоб взяти участь у розіграші.


Зареєструватися на виставку можна у будь-який час, починаючи з 10:00 до завершення фестивалю.


ІТ-змагання.

Цього року змагання проходитимуть на мові програмування Javascript. Знання цієї мови є обов’язковим для учасників.


Реєстрація на змагання відкрита до 4 травня. Після закриття реєстрації кожен учасник отримає завдання, за результатами якого буде проведено відбір.


У день фестивалю, 18 травня, о 10:00 буде проведено формування команд учасників.


Змагання триватимуть до 16:00.


Після їх завершення відбудеться презентація роботи кожної команди і обрання переможців самими ж учасниками змагань.


Після нагородження переможців змагань і переможців розіграшу після пройдення квестів, всі гості будуть запрошені на святкове чаювання з тортом.


Фото і відео будуть залиті на гугл-диск, посилання надішлемо на мейл редакцій ЗМІ.


Також наступного дня після проведення фестивалю імена, прізвища учасників і  переможців, назви команд і які призи отримали будуть так само надіслані на мейли редакцій.


Сайт фестивалю ― https://vesnasoft.org/

Сторінка у фб ― https://www.facebook.com/vesnasoft.org/

Подія у фб  ― https://www.facebook.com/events/348291809334463/


1078Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: