Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 квітня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/04/05/maizhe-200-maibutnih-abiturientiv-stali-uchasnikami-festivalju-proffest-2019-.htm
новини, 5 квітня 2019

Майже 200 майбутніх абітурієнтів стали учасниками фестивалю «ПрофFEST-2019»


Учора, 03 квітня, на базі  комунального закладу «Бобринецьке НВО «НВК «Гімназія- «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 «Бобринецької міської ради, у рамках проведення зонального етапу обласного молодіжного фестивалю «ПрофFEST-2019», за сприяння відділу освіти, молоді та спорту Бобринецької міської ради та Бобринецької районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, відбувся  профорієнтаційний захід «Ярмарок професій».


Як повідомила Тетяна Заболотня, провідний фахівець з питань зайнятості Бобринецької районної філії  обласного центру зайнятості, У заході узяли участь представники ДНЗ «Професійно-технічного училища №8                   м.Кропивницький», ДНЗ «Кропивницького професійного ліцею побутового обслуговування» та професійно-технічне училище №32 м. Бобринця. 


Школярі із задоволенням брали участь у майстер-класах з виготовлення 3-Д квітів в желе, розпису глазур´ю, овочевий мікс з візажним оформленням та ін.


Під вправними руками студентів виростали чудові квіткові шедеври: пишні троянди, тендітні орхідеї, витончені хризантеми, полум’яні маки, скромні ромашки та ніжні воложки.


Під час майстер-класу учасники детально ознайомилися з технологією приготування 3-Д квітів в желе, учасники заходу отримали чимало консультацій щодо створення кольору квітів, надання відтінку, мали можливість покроково побачити процес формування композиції. Учасники заходу мали можливість спробувати самостійно виготувати оригінальні десерти.


Цікавими були для учнівської молоді та педагогічних працівників профорієнтаційні відеоролики про актуальні на ринку праці професії, а також презентація веб-базованої платформи «Моя професія: консультаційна мережа».


Сподіваємося, що близько 200 майбутніх абітурієнтів, які стали учасниками заходу, знайдуть улюблену справу та зможуть реалізувати себе у професійному житті.


   

 


861Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: