Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 квітня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/04/05/doroga-n14-kirovograd-mikolaiv-kropivnitskii-mikolaiv-v-top-5-naigirshih-dorig-ukraini-na-dumku-radnika-golovi-ukravtodoru.htm
новини, 5 квітня 2019

Дорога Кіровоград-Миколаїв-Кропивницький-Миколаїв потрапила в топ-5 найгірших доріг України


Радник голови Укравтодору і колишній заступник міністра інфраструктури Олександр Кава назвав п'ять доріг України, які зараз перебувають в найгіршому стані.


Про це він заявив в ефірі Суспільного, пише ukr.lb.ua.


«В першу чергу, це - дорога Н14 Кіровоград-Миколаїв-Кропивницький-Миколаїв, це дорога Н11 Дніпро-Кривий Ріг - Миколаїв. Це дороги, що ведуть до портового кластера Миколаєва, і тим самим шляхом багато їдуть в напрямку порту «Одеса». Це дві найгірші дороги».


Кава додав, що також в поганому стані є дорога М12 на території Кіровоградської області. Разом з тим, на територіях Вінницької, Хмельницької та Тернопільської вона в хорошому стані.


Також, за словами експерта, дорога М12 на ділянці від Тернополя до Стрия є «майже непроїжджому стані».


«І, напевно, ключова дорога, яка з'єднує Закарпаття з Івано-Франківською областю - Н09 - це по суті основна дорога, яка з'єднує Східне Закарпаття з Центральною частиною, з Ужгородом. Ця дорога в цьому році буде активно ремонтуватися, Укравтодор передбачив фінансування, щоб привести її в належний стан», - наголосив Кава.


Раніше Кава заявляв, що на капремонт доріг в Україні потрібен трильйон гривень. За словами екс-заступника міністра інфраструктури, понад 90% доріг потребують капітального ремонту.


2880Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: