Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 квітня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/04/04/uprodovzh-roku-bilshe-80-uchasnikiv-ato-oos-znaishli-robotu-na-kirovogradschini.htm
новини, 4 квітня 2019

Упродовж року більше 80 учасників АТО/ООС знайшли роботу на Кіровоградщині


Служба зайнятості всіляко долучається до вирішення питань зайнятості демобілізованих учасників АТО/ООС.  Головною метою є спрямування всіх зусиль для того, щоб допомогти колишнім бійцям адаптуватися в мирному житті та забезпечити їх належною роботою - повідомляє Відділ статистики та прогнозування Кіровоградського обласного центру зайнятості .


Упродовж січня-березня 2019 року, за оперативними даними, послугами служби зайнятості області скористалися майже 0,6 тис. осіб. За віком розподіляються таким чином: більше ніж половина (53,6% %) – особи віком до 35 років, кожен четвертий (24,3%) – особи від 35 до 45 років, майже кожний п’ятий (22,1%) –  старше 45 років.


За освітнім рівнем 37,8% становлять особи з вищою освітою, 40,7% мають професійно-технічну освіту і кожен п’ятий отримав середню освіту.


Фахівці служби зайнятості у своїй роботі з учасниками бойових дій враховують їх власні потреби та надають широкий спектр соціальних послуг.


Загальна чисельність працевлаштованих –83 особи, з них 67– за сприяння служби зайнятості. Зокрема, 2 особам виплачена допомога по безробіттю одноразово для організації підприємницької діяльності (надання послуг таксі та роздрібна торгівля). Крім цього, 35осіббрали участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру; 54особипроходили професійне навчання; профорієнтаційні послуги отримали  93,4%.




907Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: