Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 квітня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/04/04/u-kropivnitskomu-politseiski-zatrimali-narkozbuvacha.htm
новини, 4 квітня 2019

У Кропивницькому поліцейські затримали наркозбувача


Правоохоронці отримали інформацію про те, що громадянин збуває за місцем проживання наркотичний засіб, яка у результаті перевірки знайшла підтвердження - повідомляє управління протидії наркозлочинності поліції Кіровоградської області


Під час проведення санкціонованого обшуку у помешканні чоловіка працівники управління протидії наркозлочинності поліції області спільно зі слідчим Кропивницького відділу вилучили близько 2 кг особливо небезпечного наркотичного засобу – канабіс та грошові кошти у сумі 1770 гривень.


Особу затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.


Вилучене направлено на експертизу до НДЕКЦ МВС в Кіровоградській області.


За її результатами за цим фактом буде прийнято рішення щодо притягнення громадянина до кримінальної відповідальності за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.


Санкцією статті передбачено покарання – позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.


Раніше чоловік вже був судимий за скоєння злочинів у сфері незаконного обігу наркотиків.


Якщо Вам відома інформація про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, не залишайтесь байдужими, повідомляйте  за телефоном гарячої лінії 095 189 4350, на електронну пошту: к[email protected] або безпосередньо до управління за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 30.




904Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: