Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/29/na-kirovogradschini-provedeno-tri-spetsialnih-antiteroristichnih-trenuvannja-foto-.htm
новини, 29 березня 2019

На Кіровоградщині проведено три спеціальних антитерористичних тренування (ФОТО)


Координаційна група Антитерористичного центру при Управління Служби безпеки України продовжує проводити спеціальні антитерористичні тренування на об’єктах критичної інфраструктури - повідомляє прес-група УСБУ в Кіровоградській області.


Перевірка антитерористичної захищеності об’єктів та рівня готовності адміністрації, служб безпеки та охорони до дій у разі виникнення терористичної та диверсійної загрози відбулася на трьох об’єктах загальнодержавного значення, що здійснюють транзит природного газу територією Кіровоградської області.


Відповідно до задуму, умовне мінування було здійснено на газокомпресорних станціях «Олександрівка», «Кіровоградська» та «Задніпровська» УМГ «Черкаситрансгаз».


За результатами тренувань Координаційна група АТЦнадала рекомендації щодо підвищення рівня захищеності об’єкта та здійснює контрольза усуненням виявлених недоліків.


               

1045Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: