Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/25/v-novoukrainskomu-raioni-cholovik-vbiv-odnoselchanina.htm
новини, 25 березня 2019

В Новоукраїнському районі чоловік вбив односельчанина


Поліцейські затримали жителя області за підозрою у скоєнні тяжкого злочину. 22 березня до Новоукраїнського відділу поліції надійшло повідомлення про виявлення в одному з сіл району тіла 54-річного чоловіка у його домоволодінні.


У ході вжитих заходів поліцейські встановили особу громадянина, причетного до вчинення кримінального правопорушення. Ним виявися 23-річний місцевий житель.


Чоловік завдав потерпілому ножових поранень.Після чого, аби приховати свої злочинні дії, вирішив зімітувати пограбування та забрав із будинку техніку, документи, 10 000 гривень і мобільний телефон.


У подальшому ніж та викрадений засіб зв’язку викинув до криниці на території свого домоволодіння. 


«Поліцейські вилучили частину речових доказів та направили для проведення експертизи. Особу затримано у порядку ст. 208 КПК України,  повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – повідомив начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.


За цим фактом розпочато кримінальне провадження за п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Особі загрожує покарання – позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення, повідомляє Новоукраїнський відділ поліції Кіровоградської області.


856Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: