Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/25/u-kropivnitskomu-vidbulasja-pres-konferentsija-kandidata-v-prezidenti-ruslana-koshulinskogo.htm
новини, 25 березня 2019

У Кропивницькому відбулася прес-конференція кандидата в Президенти Руслана Кошулинського


Сьогодні, 25 березня, у приміщенні Прес-клуба міста Кропивницького, відбулася прес-конференція кандидата в Президенти від об’єднаних націоналістичних сил Руслана Кошулинського - повідомляє "Кіровоград24".


У ході спілкування з журналістами політик розповів про основні аспекти своєї діяльності, що спрямована на боротьбу з олігархатом та покращення умов життя для українців. Та пояснив свою позицію щодо стосунків України з Росією.


«Стосунки України з Росією мають бути такі, як у країн, що воюють. Як би це не називали, але це війна. І стосунки повинні бути відповідними», - зазначив Кошулинський.


У ході спілкування журналісти поставили питання, серед яких було питання про пенсійну реформи.


На думку Кошулинського, пенсія має бути прив’язана до середньої тривалості життя і має відповідати прожитковому мінімуму.


«Те, що зараз називають прожитковим мінімумом насправді не є ним. Ми маємо зробити усе необхідне для того, щоб вона була такою, на яку людина змогла би прожити», - сказав кандидат у Президенти.


1145Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: