Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/25/u-kropivnitskomu-politseiski-proveli-vidpratsjuvannja-mists-masovogo-perebuvannja-ta-vidpochinku-molodi-foto-.htm
новини, 25 березня 2019

У Кропивницькому поліцейські провели відпрацювання місць масового перебування та відпочинку молоді (ФОТО)


Вжиття профілактичних заходів спрямовано на попередження негативних проявів серед неповнолітніх, повідомляє відділ ювенальної превенції управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області.


До відпрацювання було задіяно 14 інспекторів ювенальної превенції – представників обласного главку поліції, Кропивницького відділу та кількох територіальних підрозділів.


У результаті перевірки закладів торгівлі, поліцейські задокументували 7 фактів продажу неповнолітнім алкогольних, слабоалкогольних напоїв, пива та тютюну. 


За цими порушеннями складені адміністративні протоколи за ч. 2 ст. 156 КУпАП, які будуть направлені на розгляд адміністративної комісії, а копії матеріалів до відділу ліцензування Головного управління ДФС в Кіровоградській області – для вирішення питання щодо позбавлення ліцензій.


Крім того, в ході вжитих заходів виявлено 4 адміністративні правопорушення за ст. 178 КУпАП (вживання слабоалкогольних напоїв в громадських місцях) та 3 за ст. 175-1 КУпАП (куріння тютюнових виробів у заборонених місцях).


Із неповнолітніми під час відпрацювання території обласного центру проведено 39 профілактичнихбесід. 


Такі заходи заплановано проводити і в подальшому. 


   



934Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: