Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/25/dlja-shkoljariv-z-novgorodkivskogo-raionu-pridbali-novii-avtobus.htm
новини, 25 березня 2019

Для школярів з Новгородківського району придбали новий автобус


Білозернівська філія Новгородківського НВК отримала новий шкільний автобус, придбаний за кошти залишку освітньої субвенції 2018 року та за кошти місцевого бюджету, повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА. 


Новий автобус підвозитиме дітей до опорної школи із трьох сіл –Просторого, Куцівки та Ручайків. На маршруті працює ще один автобус, придбаний у 2014 році. Третій автобус, який вже експлуатується більше дванадцяти років, відтепер буде у резерві.


Один такий автобус коштує близько 2 мільйонів гривень.


У 2019 році за кошти залишку освітньої субвенції 2018 року та за кошти місцевих бюджетів для навчальних закладів Кіровоградщини вже придбано 12 нових шкільних автобусів загальною вартістю близько 21 мільйона гривень. Одинадцять із них у першій декаді березня вийшли на маршрути, дванадцятий – возитиме школярів у Новгородківському р-н. Варто зазначити, що за показником підвезення дітей, відповідно до рейтингу Кабінету Міністрів України, Кіровоградщина займає перше місце в Україні серед інших областей. За 2015-2018 роки в області придбано 47 шкільних автобусів.


1000Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: