Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/22/vidteper-u-chergu-do-servisnogo-tsentru-mvs-v-kropivnitskomu-mozhna-zareestruvatisja-onlain.htm
новини, 22 березня 2019

Відтепер у чергу до сервісного центру МВС в Кропивницькому можна зареєструватися онлайн



Зареєструватися онлайн в електронну чергу до сервісних центрів МВС в Кіровоградській області на будь-який зручний для клієнта час стало можливим завдяки Електронному кабінету водія.


Електронний кабінет водія – онлайн-сервіс, який відкриває ряд можливостей перед власником транспортного засобу. Зокрема, завдяки новації можна дізнатися актуальну інформацію про власні авто та посвідчення водія, перевірити й оплатити адміністративні правопорушення, переглянути історію будь-якого автомобіля за VIN-кодом та записатися в електронну чергу до сервісних центрів МВС.


Відвідувачі сервісних центрів МВС в Кіровоградській області можуть записатись онлайн в електронну чергу до територіального сервісного центру МВС  м. Кропивницький який знаходиться за адресою просп. Інженерів, 9/92.

Онлайн-сервіс доступний на сайті e-driver.hsc.gov.ua та на Урядовому порталі kmu.gov.ua у розділі «Електронні послуги». Доступ до е-Кабінету здійснюватиметься за допомогою цифрового підпису, MobileID або BankID (у тому числі через ПриватБанк).

Слідкуйте за нововведеннями сервісних центрів МВС на сайті hsc.gov.ua або на офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook.


1282Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: