Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/22/u-kropivnitskomu-privitali-laureativ-oblasnoi-premii-imeni-jakova-pauchenka.htm
новини, 22 березня 2019

У Кропивницькому привітали лауреатів обласної премії імені Якова Паученка


В художньо-меморіальному музеї О. О.Осмьоркіналауреатам обласної премії імені Якова Паученка вручили почесні відзнаки. Цього року перемогу у конкурсі в галузі архітектури, геральдики та вексилології і декоративно-прикладного мистецтва ім. Я. Паученка (номінація "Декоративно-прикладне мистецтво") присуджено Людмилі Кривенко – майстрині з м. Кропивницького за оригінальні творчі доробки (печворк, арт-квілк, клаптикове шитво). Крім того, за участь у конкурсі було оголошено подяку майстрині з писанкарства та декоративного розпису Тетяні Стороженко за твір "Колекція писанок Єлисаветградського повіту Херсонської області, зібраного В. Ястребовим у 1889-1895 роках", повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА.


Митців привітала заступник голови облдержадміністрації Світлана Лобанова. Разом із головою обласної ради Олександром Чорноіваненком вони вручили переможцю премії почесну відзнаку – статуетку "Степовий орел", диплом про присвоєння звання лауреата та відповідний нагрудний знак.


    


1002Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: