Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/22/rozpochato-schorichnii-vesnjanii-komisiinii-ogljad-vulichno-dorozhnoi-merezhi.htm
новини, 22 березня 2019

Розпочато щорічний весняний комісійний огляд вулично-дорожньої мережі


З 20 березня інспектори відділу безпеки дорожнього руху розпочали проведення весняного комісійного огляду автомобільних доріг, вулиць і залізничних переїздів. Перевірка проводиться з метою визначення стану експлуатаційного утримання вулично-дорожньої мережі після закінчення зимового сезону і належної підготовки її до літнього періоду експлуатації - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


Інспектори спільно з представниками влади, комунальних підприємств, автодору та Укрзалізниці проводитимуть комісійні обстеження та визначатимуться з необхідними обсягами ремонтних робіт в межах визначених видатків.


Під час обстеження особливу увагу приділятимуть облаштуванню ділянок з підвищеною аварійністю, місцям концентрації ДТП та залізничним переїздам з автобусним рухом.


Також планується демонтаж кустарної реклами та дорожніх знаків, які вводять необґрунтовані обмеження для учасників дорожнього руху.


Виявлені недоліки інспектори фіксуватимуть в актах огляду та вживатимуть необхідні заходи задля їх усунення.




1240Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: