Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/21/deputatka-oblradi-vid-ukropu-skldae-z-sebe-povnovazhennja.htm
новини, 21 березня 2019

Депутатка облради від УКРОПу складає з себе повноваження


Про це йдеться на сайті Кіровоградської обласної ради в опублікованому проекті рішення «Про дострокове припинення повноважень депутата обласної ради Гуменюк Т.Б.»:


1. Достроково припинити повноваження депутата Кіровоградської обласної ради сьомого скликання Гуменюк Тетяни Броніславівни, обраної по багатомандатному мажоритарному виборчому округу № 10 від обласної організації Політичної партії “Українське об’єднання патріотів -УКРОП”.


2. Внести зміни до рішення Кіровоградської обласної ради від 04 грудня 2015 року № 8, а саме: виключити Гуменюк Тетяну Броніславівну, обрану по багатомандатному мажоритарному виборчому округу № 10 від обласної організації Політичної партії “Українське об’єднання патріотів -УКРОП”, зі складу постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, культури, туризму, спорту, у справах сім'ї, молодіжної політики.


3. Направити дане рішення до Кіровоградської обласної територіальної виборчої комісії для прийняття рішення про обрання депутатом наступного за черговістю кандидата в депутати у виборчому списку обласної організації Політичної партії “Українське об’єднання патріотів -УКРОП”.


Журналістам сайту «Кіровоград24» вдалося зв’язатися з головою Кіровоградської обласної організації «УКРОПу» Михайлом Бєжаном. Він так прокоментував цю ситуацію: «Я дякую, пані Тетяні за нашу спільну роботу в команді. це було її особисте рішення, яке я, як керівник, нашої політичної сили поважаю. Тетяна Броніславівна постійно проживає в місті Київ, тому, їй складно максимально ефективно виконувати свої обов’язки депутата Кіровоградської обласної ради. Очевидно, що вона прийняла виважене рішення».


Відповідно до наступництва в партійному списку УКРОПу слідуючим депутатом облради від цієї політичної сили стане представник концерну «Галнафтогаз» Андрій Кісіль.


1215Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: