Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/11/viborchu-komisiju-99-viborchogo-okrugu-vid-imeni-gritsenka-ocholila-ljudina-blizka-do-bpp.htm
новини, 11 березня 2019

Виборчу комісію 99 виборчого округу від імені Гриценка очолила людина близька до БПП


Як повідомили сайту «Кіровоград24» джерело в окружній виборчій комісії виборчого округу № 99 (м. Кропивницький) на минулому тижні відбулась вже друга заміна голови цієї виборчої комісії. Відповідно до жеребкування проведеного Центральною виборчою комісією головою цієї ОВК має бути представник кандидата в Президенти України Анатолія Гриценка.


Його представника змінили вже вдруге. На минулому тижні ним став Євгеній Васильович Дементов, доцент Центрально-українського державного педагогічного університету.


Євген Васильович не нова людина у місцевій політиці. Свого часу він був уповноваженою особою Віктора Ющенка, згодом депутатом міської ради Кіровограда від «Нашої України», кандидатом в народні депутати по 100-му виборчому округу, а на місцевих виборах 2015 року очолював Ленінську районну в місті Кіровограді виборчу комісію від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».


Також з часів Ющенка та Нашої України Євген Дементов працює в одній команді з нинішнім заступником голови виборчого штабу Петра Порошенка в Кіровоградській області Олександром Кришком та керівником, так званого, «тіньового штабу» Петра Порошенка Олександром Беззубовим.


4831Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: