Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/07/rjatuvalniki-kirovogradschini-privitali-koleg-zhinok-z-mizhnarodnim-zhinochim-dnem.htm
новини, 7 березня 2019

Рятувальники Кіровоградщини привітали колег-жінок з Міжнародним жіночим днем


7 березня напередодні свята Весни та Краси чоловіки Управління ДСНС у Кіровоградській області та підпорядкованих підрозділів урочисто й щиро привітали колег-жінок з прийдешнім Міжнародним жіночим днем - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області. 


Кожна представниця прекрасної статі сьогодні почула теплі слова від чоловіків та отримала квіти. Без жінок складно уявити Службу порятунку Кіровоградщини. Попри те, що робота в лавах ДСНС вимагає дисциплінованості, відповідальності та рішучості, наші рятувальниці залишаються жіночними, елегантними та невимовно чарівними.


Від імені усього чоловічого колективу представниць прекрасної статі привітав начальник Управління ДСНС України у Кіровоградській області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк. За бездоганну службу співробітниці Управління були відзначені грамотами, крім того в урочистій обстановці жінки-офіцерки отримали чергові спеціальні звання. Під час святкових заходів Віталій Миронюк подякував усім жінкам за відмінну службу та щиро побажав миру в душі та країні, щастя, радості та добробуту в домівках, а також здійснення усіх мрій та задумів.


                  

1251Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: