Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/07/na-kontroli-u-rjatuvalnikiv-viborchi-dilnitsi-kirovogradschini.htm
новини, 7 березня 2019

На контролі у рятувальників виборчі дільниці Кіровоградщини


Інспекторський склад У ДСНС у Кіровоградські області продовжує перевіряти усі будівлі та приміщення, які будуть працювати у якості виборчих дільниць під час виборів Президента України - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградської області.


Наразі ще частина цих об’єктів перевірена на предмет пожежної та техногенної безпеки в Устинівському, Петрівському, Олександрівському, Світловодському, Маловисківському районах.


Так, інспектори з’ясували відповідність нормативним вимогам шляхів евакуації громадян на випадок надзвичайної події чи ситуації, стан та працездатність систем протипожежної сигналізації, протипожежного інвентарю, джерел зовнішнього та внутрішнього водопостачання тощо. Окремо перевірено документацію, додатково роз’яснено відповідальним за пожежну безпеку посадовим особам порядок дій на випадок пожежі чи іншої надзвичайної події або ситуації та вивішено на видних місцях у приміщеннях тематичні пам’ятки.


Крім того, особовий склад місцевих підрозділів відпрацював картки пожежогасіння перевірених об’єктів із елементами тактичних навчань з ліквідації НС.


            

892Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: