Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/07/na-kirovogradschini-politseiski-zatrimali-cholovika-jakii-pogrozhujuchi-nozhem-vidibrav-u-zhinki-groshi.htm
новини, 7 березня 2019

На Кіровоградщині поліцейські затримали чоловіка, який погрожуючи ножем відібрав у жінки гроші


До Знам’янського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що жителька іншої області стала жертвою злочину в одному з сіл району - повідомляє Знам’янський відділ поліції Кіровоградської області.


Жінка перебувала в гостях у родички. У цей час громадянин, який тимчасово проживав у домоволодінні, схопив ножа та почав вимагати у неї гроші. Заволодівши коштами потерпілої, чоловік утік із місця скоєння злочину.


«Поліцейські встановили місцезнаходження нападника та затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Раніше 32-річний чоловік уже був судимий за скоєння розбійного нападу», - розповів т.в.о. начальника Знам’янського відділу поліції  Сергій Стешенко.


У даний час особі повідомлено підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.  Розслідування триває.


За скоєне чоловікові загрожує покарання – від 7 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.



1090Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: