Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 січня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/01/29/orenda-kropivnitskogo-gotelju-kiiv-mozhe-zrosti-do-1-mln-grn.htm
новини, 29 січня 2019

Оренда кропивницького готелю «Киів» може зрости до 1 млн грн


У середині лютого орендна плата готелю «Київ», що розташований у центрі Кропивницького, може зрости до 1 млн грн. - повідомляє "Кіровоград24"


Про це повідомив начальник управління комунальної власності м. Кропивницького Олег Колюка, сьогодні, 29 січня, під час прес-конференції. 


«Та плата, яку орендарі сплачували раніше є мізерною за розрахунками, наприклад, за грудень вона становила 10 тис грн. За розпорядженням міського голови було опрацьовано це питання та запропоновано внесення змін в умови договору. За згодою двох сторін ця справа не була вирішена, тому ми звернулися до Господарського суду, де наші вимоги задовольнили у повному обсязі», - зазначив Колюка.


«Центр-готель» орендує приміщення у міста ще з 1994 року. У 2009 році договір було продовжено до 2024 року.


Загальна площа становить 7 711 кв.м.


«Станом на сьогодні рішення не набрало повноцінно юридичної сили. Якщо буде звернення до апеляційного суду, рішення набуде чинності після суду, якщо звернення не буде, то в середині лютого», - сказав посадовець.


1056Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: