Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/18/u-znam-jantsi-za-dopomogoju-pratsevlashtuvannja-readaptujut-uchasnikiv-ato-foto-.htm
новини, 18 грудня 2018

У Знам’янці за допомогою працевлаштування реадаптують учасників АТО (ФОТО)


Днями, з метою інформування демобілізованих військовослужбовців та учасників ООС (АТО) про актуальні вакансії Знам’янського району та міста Знам’янки, у приміщені Знам’янської міськрайонної філії Кіровоградськогообласного центру зайнятості відбувся інформаційний семінар.


У заході взяли участь 8 учасників АТО.З метою їх адаптації до сучасного ринку праці, вони були ознайомлені з послугами служби зайнятості, її новими можливостями та сервісами.


Під час проведення семінару провідний фахівець з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Наталія Бондаренко ознайомила присутніх з актуальними вакансіями та розповіла про послуги служби зайнятості, а саме: можливість проходження професійного навчання для підвищення кваліфікації чи здобуття нової професії за рахунок служби зайнятості,участі в громадських роботах та роботах тимчасового характеру, підготовки та написання резюме; корисні веб-ресурси для пошуку роботи або розміщення резюме.


На семінарі піднімалися питання соціальної та психологічної адаптації тих, хто повернувся до мирного життя. Присутніх докладно поінформували про те, які кроки здійснює служба зайнятості у цьому напрямку та про конкретні здобутки і напрацювання. 


Присутнім на заході було презентовано контент-видання «Схід та захід разом», яке спрямоване на допомогу у складних питаннях та пояснює суспільно важливі речі простими словами, через призму життя конкретних людей.


Як повідомила Наталія Бондаренко, провідний фахівець з профорієнтаціївідділу активної підтримки безробітнихЗнам’янської міськрайонної філіїКіровоградського обласногоцентру зайнятості, семінарвідбувсяу формі діалогу:учасники заходу отримали відповіді на хвилюючі питання та активно брали участь в їх обговоренні.



1011Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: