Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 травня, 11:27
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/05/01/rjatuvalniki-zavitali-u-gosti-do-kropivnitskih-doshkilnjat.htm
новини, 1 травня, 11:27

Рятувальники завітали у гості до кропивницьких дошкільнят


Заходи з малечею завжди проходять в атмосфері тепла та довіри. Настільки емоційно наповненими та натхненними рятувальники бувають лише після спілкування з наймолодшими шанувальниками безпекових розваг, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Сьогодні, у перший день травня, надзвичайники завітали до вихованців дошкільного навчального закладу №41 “Золотий ключик” у Кропивницькому. Тут було по-справжньому весело та пізнавально, а ще дуже гаряче від шалених емоцій, що вирували під час зустрічі. 


Життєво важливі правила краще засвоювати, по-перше, у супроводі провідників безпеки, а по-друге, не в теорії, а безпосередньо в дії. Взявши цей принцип за основу, працівники Служби порятунку запропонували дошкільнятам безпекову гру, під час якої уявили справжню пожежу, врятували потерпілого та загасили уявне полум’я.


А найбільше посмішок засяяло на обличчях дітлахів, коли їм випала нагода стати учасниками дивовижного дійства з подачею води зі ствола. Традиційна фотосесія у бойовках пройшла з успіхом, хоча деякі складності все ж були. Адже бойовий одяг бійців ДСНС прийшовся не за розміром малим шукачам пригод, проте за підтримки надзвичайників все вийшло якнайкраще. 


Загальний результат був вартий будь-яких зусиль, адже рятувальникам вдалося подарувати малечі, що зростає в умовах війни, ще один щасливий день. 


                   

188Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: