Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/18/pislja-pohmurih-dniv-prognozujut-trohi-projasnen-i-morozets.htm
новини, 18 грудня 2018

Після похмурих днів прогнозують трохи прояснень і морозець


18 грудня на всій території України похмуро й морозно, 19 грудня сонце може визирнути в північних, центральних та південних областях, а 20 грудня хмарно з проясненнями очікується в усій країні.


Про це свідчить прогноз Українського гідрометцентру, пише "Українська правда". 


Уже 21 грудня, у п’ятницю, сніг повернеться на більшу частину території України.


Синоптик Наталя Діденко також передбачала: "Найближчими днями у більшості областей України переважатиме морозна погода. Температура повітря становитиме вночі -6-12 градусів, при проясненнях, на півночі, сході та у центрі, до -12-14 градусів".


"У вівторок вдень очікується не вище -3-8 градусів. На крайньому півдні та на Закарпатті - від 2 морозу до 2 градусів тепла. Сніг випадатиме у західних областях, на значній частині території України – без істотних опадів", – констатувала вона.


На дорогах ожеледиця.


18 грудня у Приазов'ї очікуються пориви вітру 15-20 м/с, попередив Укргідрометцентр.


У високогір'ї східної частини Закарпаття у вівторок зберігається значна сніголавинна небезпека (3 рівень), у високогір’ї Івано-Франківської, західної та центральної частин Закарпатської областей – помірна сніголавинна небезпека (2 рівень), а в горах Львівської області – низька сніголавинна небезпека (1 рівень).


У Києві 18 грудня істотні опади малоймовірні, але впродовж тижня буде холодно.


"Цікава вимальовуєтся надалі ситуація серед прогностичних схем: частина з них прогнозують тижневий мороз включно з вихідними, а одна моя улюблена прогностична модель, навпаки, дає на суботу-неділю потепління та збільшення опадів", – пише Діденко.


1016Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: