Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 травня, 14:45
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/05/01/suditimut-pidrjadnika-jakii-namagavsja-pidkupiti-kerivnitstvo-kolonii.htm
новини, 1 травня, 14:45

Судитимуть підрядника, який намагався підкупити керівництво колонії


Йдеться про хабар у понад 200 тис грн службовим особам держустанови, аби останні «закрили очі» на поставку неякісного вугілля. 


Прокурори Олександрійської окружної прокуратури затвердили та скерували до суду обвинувальний акт стосовно представника фірми підрядника за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі (ч.3 ст.369 КК України).


Досудовим розслідуванням встановлено, що у листопаді 2023 року столичне товариство отримало тендер із держзакупівель твердого палива для однієї із колоній Кіровоградщини. За договором підрядник зобовʼязувався поставити у місця несвободи понад 500 тонн вугілля. Як з’ясувалось, половина поставки прибула гіршої якості, аніж передбачено умовами договору, і колонія відмовилась приймати та оплачувати таку продукцію, а понад 4 тонни вугілля взагалі не доставили.


Тоді представник постачального товариства запропонував службовим особам колонії за неправомірну вигоду у сумі 215 тис грн  «владнати» питання щодо укриття фактів постачання неякісного вугілля та його недостачу. 


Обвинуваченому загрожує до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.     


Досудове розслідування – Олександрійський РВП ГУНП в області, оперативний супровід - УСБУ в області, за сприяння  керівництва колонії.

https://t.me/kirgpua/1533


822Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: