Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/12/avarija-na-vodoprovodi-u-kropivnitskomu-bude-likvidovana-do-kintsja-dnja.htm
новини, 12 грудня 2018

Аварія на водопроводі у Кропивницькому буде ліквідована до кінця дня


У Кропивницькому аварійні бригади міського водоканалізаційного господарства продовжують усувати наслідки великого пориву на своїх мережах по вулиці Левитського. Аварія спричинила перекриття руху для транспорту під «Аркою» в обох напрямках у зумовила зміни в схемі руху громадського транспорту на цій ділянці магістралі - повідомляє сайт МРК.


- Вчора, 11 грудня, об 18.00 від Кропивницького ВКГ надійшло повідомлення про серйозну аварію на водопроводі поряд із «Аркою», - повідомив  в.о. заступника міського голови Олександр Вергун під час прес-конференції сьогодні, 12 грудня. – Вже о 22.00 було точно встановлено місце пориву і повністю перекрито рух транспорту на ділянці від вулиці Київської до вулиці Братиславської в обох напрямках.


Орієнтовно, аварійна бригада має завершити ремонтні роботи до кінця дня 12 грудня. На цей період весь пасажирський транспорт на Новомиколаївку і у зворотньому напрямку рухатиметься по вулиці Полтавській.


У зв’язку із ускладненням погодних умов на території Кропивницького, міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій провела своє позачергове засідання. Комісія ввела в дію План взаємодії управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Міської ради міста Кропивницького, Кропивницького міського відділу поліції ГУ НП в Кіровоградській області, Управління патрульної поліції в Кіровоградській області,  КП «Універсал-2005» міста Кропивницького, Кропивницького міськрайвідділу УДСНС України у Кіровоградській області, Управління Укртрансбезпеки у Кіровоградській області  з протидії загрозам ускладнення дорожнього руху в зимовий період, який був затверджений рішенням міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 16 січня 2018 року № 2.


Планом взаємодії передбачається заборона в’їзду на територію Кропивницького транзитного великовагового транспорту, що не забезпечує життєдіяльність міста по автодорогам Н 14, Н 23 та М 12 від 09.00 09 грудня до зняття рішення на заборону. Відповідний лист направлений на адресу Управління патрульної поліції в Кіровоградській області.


Фото: Наталія Андріянова


 

1199Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: