Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/26/kropivnitski-rjatuvalniki-vshanuvali-pam-jat-zhertv-golodomoru-foto-.htm
новини, 26 листопада 2018

Кропивницькі рятувальники вшанували пам’ять жертв Голодомору (ФОТО)


24 листопада в Кропивницькому відбулися заходи до Дня пам'яті жертв Голодомору. Очільники області та міста, депутати, громадські активісти, городяни та молодь  пройшли центральною вулицею міста до пам’ятного знаку «Жертвам Голодомору в Україні» на Фортечних валах. В пам'ять про мільйони безневинних жертв геноциду проти українського народу учасники заходу запалили свічки та поклали квіти до меморіального знаку - повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області .  


Долучившись до загальноміських заходів, керівництво Управління ДСНС в області та особовий склад віддали данину шани мільйонам наших співвітчизників, які  постраждали від злочинних дій тоталітарного режиму. Рятувальники разом з мешканцями Кропивницького схилили голови під час загальнонаціональної хвилини мовчання на знак того, щоб подібне лихо більше ніколи не увійшло в родину жодного українця.  



                    


979Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: