Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/26/komanda-politsii-oblasti-zdobula-peremogu-u-zmagannjah-iz-futzalu.htm
новини, 26 листопада 2018

Команда поліції області здобула перемогу у змаганнях із футзалу


Сьогодні, 23 листопада, відбувся заключний чемпіонат обласної організації ФСТ «Динамо» з міні-футболу серед правоохоронних органів. Нагороди переможцям і призерам змагань вручили начальник поліції Кіровоградщини Роман Козьяков та його заступник Руслан Горяченко - повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


В цілому участь у змаганнях взяли 8 команд – Головного управління Нацполіції області, управління ДСНС в області, управління Служби безпеки України в області, в/ч 3011 (м. Кропивницький) Національної гвардії України, управління поліції охорони в області, управління патрульної поліції в області, 3-го полку спецпризначення ЗСУ та в/ч 2269 (м. Олександрія) НГУ.


 У результаті запеклої боротьби збірна команда поліції області здобула впевнену перемогу. У півфіналі поліцейські обіграли суперників із ДСНС з рахунком 6:1, а у фіналі – команду Нацгвардії з м. Олександрії з перевагою в 11 голів.


Під час церемонії нагородження команди-призери змагань отримали від керівництва поліції області кубки та медалі.


Окрім І місця у чемпіонаті з футзалу, команда ГУНП в області здобула перемогу і загалом у «Спартакіаді-2018» зі службово-прикладних та інших видів спорту, що тривала протягом року.


          

825Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: