Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/23/prezident-pidpisav-zakoni-pro-rozmitnennja-evrobljah-.htm
новини, 23 листопада 2018

Президент підписав закони про розмитнення "євроблях"


Президент України Петро Порошенко 23 листопада підписав законопроекти №8487 і №8488 про розмитнення автомобілів на єврономерах ("євроблях"). Відповідне повідомлення опубліковано на офіційній сторінці голови держави в Твіттері, пише ukr.lb.ua.


"Усі гроші до копійки підуть у Пенсійний фонд", - сказано в повідомленні.


Підписав закони №8487 та №8488, які легалізують ввезені з порушенням митного та податкового законодавства автомобілі з європейськими номерами. Всі кошти від цього, від першої й до останньої гривні, підуть до Пенсійного фонду.


У середу парламент розблокував підписання законів про розмитнення "євроблях", після чого стало можливим їх підписання спікером Ради та головою держави.


Нагадаємо, 20 і 21 листопада власники "євроблях" блокували рух громадського транспорту, через що в Києві було введено оперативний стан: громадський транспорт курсував поза графіком руху, а в регіонах поліція організувала рух об'їзними шляхами в місцях блокування трас.


Верховна Рада України 8 листопада прийняла у другому читанні два законопроекти №8487 і №8488 про нову модель оподаткування легкових автомобілів і посилення штрафів за порушення термінів розмитнення "євроблях".


1040Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: