Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/23/predstavniki-agrarnoi-partii-rozpovili-pro-politichnu-situatsiju-navkolo-partii.htm
новини, 23 листопада 2018

Представники Аграрної партії розповіли про політичну ситуацію навколо партії


Сьогодні, 23 листопада, у Прес-клубі міста Кропивницького відбулася прес-конференція Сергія Таровика – голови Кіровоградської обласної партійної організації Аграрної партії, члена Політради партії та Івана Марковського – голови Кропивницької міської організації Аграрної партії України, члена Політради.


У ході прес-конференції спікери говорили про політичну ситуацію, що склалася останнім часом навколо Аграрної партії України, про повернення до активного політичного життя Івана Марковського, а також про перспективи і задачі міської партійної організації перед Президентськими та Парламентськими виборами.


«Нещодавно у партії відбулась, якщо її так можна назвати, революція. Поміняли голову партії, який занадто багато на себе брав та обрали нашого земляка, Юрія Крутька, який очолює громадську спілку "Аграрна самооборона України". Партію хотіли розколоти, «покласти» під олігарха, ми пройшли дуже складний час та все ж таки вистояли», - розповів Сергій Таровик.


Політики зазначили, що основним їх завданням є те, щоб представники аграрної партії були у Верховній Раді України.


«Приємно, що люди йдуть до нас, приєднуються до нашої політичної сили – це й представники робочого класу, освітяни, медики. Ми розпочинаємо активну підготовку до Президентських і Парламентських виборів та віримо у нашу перемогу», - зазначив Іван Марковський.


Також Сергій Таровик розповів, що найближчим часом в Аграрній партії відбудеться праймеріз. Зараз створена комісія, яка розробляє положення, як саме має він відбутись і вже на при кінці грудня чи на початку січня відбудуться попередні вибори.


1424Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: