Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 вересня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/09/11/zaversheno-dosudove-rozsliduvannja-u-spravi-chinovnika-miskradi-vikritomu-na-otrimanni-habara.htm
новини, 11 вересня 2018

Завершено досудове розслідування у справі чиновника міськради викритому на отриманні хабара



За процесуального керівництва прокуратури Кіровоградської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні відносно чиновника Управління Державного архітектурно-будівельного контролю міської ради Кропивницького, викритого на вимаганні та отриманні неправомірної вигоди - повідомляє Прес-служба прокуратури Кіровоградської області.


Досудовим розслідуванням встановлено, що обвинувачений причетний до двох епізодів хабарництва. Кошти він вимагав за реєстрацію та видачу декларації про здачу в експлуатацію об’єктів будівництва. Загальна сума неправомірної вигоди склала 12 тис грн.


Крім того, чиновник намагався надати неправомірну вигоду колезі за приховування останнім фактів виявлених порушень та невідповідностей у декларації про готовність до експлуатації об’єкта.
Обвинувальний акт за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) та ч. 2 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України скеровано до суду для розгляду по суті.


Нагадаємо, начальника Управління Державного архітектурно-будівельного контролю було викрито на отриманні неправомірної вигоди прокуратурою Кіровоградської області спільно з Управлінням захисту економіки в Кіровоградській області та слідчими обласної поліції 5 червня 2018 року.



821Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: