Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 вересня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/09/11/z-pochatku-roku-nadiishlo-maizhe-2-4-mlrd-grn-edinogo-vnesku.htm
новини, 11 вересня 2018

З початку року надійшло майже 2,4 млрд грн єдиного внеску


Впродовж січня – серпня поточного року органи фіскальної служби Кіровоградщини забезпечили надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування на загальну суму 2383,6 млн гривень. Якщо порівняти цей показник з аналогічним періодом 2017 року, то у цьому році ЄСВ сплачено на 512,7 млн грн більше, повідомляє ГУ ДФС у Кіровоградській області. 


При цьому, лише у серпні 2018 року платники єдиного внеску регіону перерахували на рахунки Держказначейства 295,2 млн грн, що на 56,7 млн грн більше минулорічних серпневих надходжень. 


Нагадуємо, що єдиний внесок засобами програмного забезпечення автоматично розподіляється Державною казначейською службою України за видами загальнообов’язкового державного соціального страхування відповідно до визначених пропорцій та перераховується за призначенням – на рахунки, відкриті в Державній казначейській службі до фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування і пенсійного страхування. 



1004Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: