Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 вересня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/09/11/sportsmeni-rjatuvalniki-z-kropivnitskogo-vistupili-na-zmagannjah-z-borotbi-sambo-foto-.htm
новини, 11 вересня 2018

Спортсмени-рятувальники з Кропивницького виступили на змаганнях з боротьби самбо (ФОТО)


6 вересня на базі спортивного комплексу Харківської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України проходили змагання з боротьби самбо на першість ДСНС України. На турнірі були представлені 11 команд учасників обласних гарнізонів та навчальних закладів ДСНС, які змагалися у 7 вагових категоріях. Змагання проводилися за олімпійською системою відповідно до чинних правил змагань, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Управління ДСНС України у Кіровоградській області представили Савенко Дмитро, Ткаліченко Олександр, Бігун Олег, Баглюк Дмитро та Моржан Максим. У непростій запеклій боротьбі наша команда виборола 6-те місце.


А в особистому заліку у ваговій категорії до 62 кг «срібло» здобув Баглюк Дмитро та у категорії 68 кг «бронзу» виборов Бігун Олег. Вітаємо наших спортсменів та бажаємо нових спортивних звершень!


         



1957Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: