Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 вересня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/09/10/politseiskih-kirovogradschini-navchali-taktichnoi-pidgotovki-ta-taktiki-samozahistu.htm
новини, 10 вересня 2018

Поліцейських Кіровоградщини навчали тактичної підготовки та тактики самозахисту


На цьому наголосив заступник начальника обласного главку відомства Руслан Горяченко під час зустрічі з працівниками Кропивницького відділу поліції - повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


Руслан Іванович особисто прибув до підрозділу у рамках проведення для поліцейських семінарів-практикумів із тактичної підготовки та тактики самозахисту.


У ході першого, теоретичного етапу занять, заступник начальника ГУНП в області спілкувався з працівниками відділу щодо питань підвищення рівня готовності поліцейських до виконання службових завдань, поглиблення знань, відпрацювання умінь і практичних навичок.


«Поліція продовжує йти шляхом реформування. Одним із важливих кроків до якісних змін є вдосконалення напрямку професійної підготовки особового складу. Інспектори нашого тренінгового центру пройшли відповідні курси у своїх канадських колег, а нині передають отриманий досвід працівникам відділів та відділень. Ми освоюємо нові підходи до роботи поліції, втілюємо напрацювання іноземних правоохоронних відомств, аби і надалі успішно виконувати покладені на нас державою завдання, а жителі області відчували себе у безпеці», - зазначив Руслан Горяченко.


Нагадаємо, семінари-практикуми з тактичної підготовки для працівників відділів і відділень поліції проводяться фахівцями тренінгового центру, відділу професійного навчання, відділу психологічного забезпечення ГУНП в області.

 

           


3860Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

микола10 вересня 2018 15:39
0
Тактика самозахисту-поліцейских понабирали з вулиці!
Де вони навчались в якому3 ПТУ !
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: