Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 вересня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/09/07/u-kropivnitskomu-patrulni-vijavili-gromadjanina-ta-mototsikl-jaki-perebuvali-u-rozshuku.htm
новини, 7 вересня 2018

У Кропивницькому патрульні виявили громадянина та мотоцикл, які перебували у розшуку


6 вересня, близько 15-ї години до територіального сервісного центру МВС в Кіровоградській області звернувся громадянин з метою оновити своє посвідчення водія. Та коли працівники Центру перевірили його за базами Національної поліції, то виявили, що він перебуває в розшуку за крадіжку, здійснену декілька років тому в Донецькій області - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


Екіпаж патрульної поліції швидко прибув за викликом та затримав громадянина. Після цього його запросили до Кропивницького відділу поліції та передали слідчим.


Наступне звернення працівників Центру було сьогодні близько 11-ї години. Цього разу до них завітав громадянин, який хотів внести зміни до реєстраційного документу на свій мотоцикл. Але з'ясувалось, що вказаний транспортний засіб перебуває у розшуку.


На місце прибули патрульні, які і затримали власника залізного коня. Інспектори викликали слідчих та забезпечили охорону місця події до їхнього приїзду.




1573Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: