Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 вересня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/09/06/v-oleksandrii-svarka-mizh-cholovikami-zavershilas-postrilami.htm
новини, 6 вересня 2018

В Олександрії сварка між чоловіками завершилась пострілами


Повідомлення про подію надійшло до Олександрійського відділу поліції 5 вересня від потерпілого. Під час конфлікту він отримав тілесні ушкодження в результаті пострілу із обрізу мисливської рушниці. Особу, причетну до злочину, було затримано по «гарячих слідах» - повідомляє Олександрійський відділ поліції Кіровоградської області.


«Працівники групи реагування патрульної поліції виїхали на місце події та встановили особу громадянина, який здійснив постріл в бік потерпілого. Ним виявися раніше судимий 40-річний місцевий житель. Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення підозри в скоєному кримінальному правопорушенні», - розповів т.в.о.  начальника Олександрійського відділу поліції Володимир Хвостов.


Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України, триває.  За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.


 фото - Прямий

1585Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: