Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 вересня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/09/06/kropivnitski-patrulni-vijavili-dekilka-vipadkiv-imovirno-pidroblenih-dokumentiv.htm
новини, 6 вересня 2018

Кропивницькі патрульні виявили декілька випадків, імовірно, підроблених документів



Вчора на автодорозі М-12 екіпаж патрульної поліції зупинив авто, водій якого не подав сигнал покажчиками повороту відповідного напрямку перед маневром. При перевірці документів інспектори виявили, що реєстраційні документи на цей транспортний засіб виготовлені в одній з невизнаних республік, що не відповідає вимогам Віденської Конвенції про дорожній рух 1968 року, підписаної Україною - повівідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


Патрульні винесли водію постанову за ч.2 ст.122 КУпАП. Після чого вказане авто було тимчасово затримано та доставлено на спеціальний майданчик Кіровоградського районного відділку поліції.


Інший випадок виявлення документів з ознаками підробки стався минулого тижня. Піший наряд поліції неподалік від автостанції №2 виявив громадянина, який курив тютюнові вироби у забороненому місці. Інспектори винесли йому постанову за ч.1 ст.175-1. Порушник надав патрульним для ознайомлення посвідчення учасника бойових дій. Але поліцейські виявили в ньому явні ознаки підробки.


За день до цього на вулиці Братів Ельворті автопатруль зупинив транспортний засіб, який не дотримався вимоги дорожніх знаків. При перевірці документів інспектори встановили, що за номером посвідчення водія в базах правоохоронців значиться зовсім інша особа. Також помітили, що термін дії поліса обов’язкового страхування має виправлення. Водій зізнався, що посвідчення йому подарували його батьки. Інспектори винесли порушнику постанову за ч.1 ст.126 КУпАП.


В усіх випадках поліцейські викликали слідчих для з’ясування обставин імовірної підробки документів та здійснювали охорону місця події до їхнього приїзду. 



1064Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: