Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 вересня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/09/06/kirovogradschina-stala-maidanchikom-dlja-ziomok-filmu-pro-podii-v-ilovaisku.htm
новини, 6 вересня 2018

Кіровоградщина стала майданчиком для зйомок фільму про події в Іловайську (ФОТО)


Про це на своїй власній сторінці в соціальній мережі фейсбук написав Василь Смаглюкголова в Добровеличківська районна державна адміністрація: "Сьогодні село Липняжка, що на Кіровоградщині,  стало кінематографічним майданчиком для зйомок патріотичного українського кінофільму про події в Іловайську. Частина локації, задіяних у зйомках знаходиться на території колишнього цукрового заводу. Всі незручності пов'язані із знімальний процесом тимчасові (до 10 вересня орієнтовно),а задіяні приміщення будуть відновлені до попереднього стану. У зйомках задіяні українські бійці, які приймали участь у реальних бойових діях у Іловайську. Фільм вийде на широкі екрани наступного року. Бажаю успіху всій знімальний групі - сьогодні є велика потреба в українському кіно, тому чекаємо на прем'єру".


Як видно з коментарів під постом Василя Смаглюка, місцеві жителі переймаються, що під час зйомок було сильно пошкоджено перший поверх діючої школи (дивись фото), але голова Добровеличківської райдержадміністрації запевняє, що є відповідні гарантійні листи від знімальноаї групи про відновлення навчального завладу. А сам процес відновлення школи буде контролювати відділ освіти рда. 


           

2304Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: