Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 вересня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/09/05/regionalnii-seminar-voda-tse-zdorov-ja-vidbuvsja-v-kropivnitskomu.htm
новини, 5 вересня 2018

Регіональний семінар : «Вода – це здоров’я» відбувся в Кропивницькому


4 вересня 2018 року в громадському офісу Кіровоградської ОДА, з ініціативи Кіровоградського місцевого осередку ВЕГО «МАМА-86», був проведений Регіональний семінар «Протокол про воду та здоров’я: регіональні пріоритети, цілі та завдання  щодо покращання доступу до безпечної води та санітарії в Україні» - повідомляє labcentr.kr.ua


В даному заході з доповіддю «Аналіз та оцінка результатів лабораторних досліджень питної води на Кіровоградщині» взяли участь  заступник директора Установи Оперчук Надія та лікар з комунальної гігієни Деревінська Катерина.


ДУ «Кіровоградський обласний лабораторний центр МОЗ України» – єдина в області державна установа, що проводить моніторингові дослідження питної води, води водойм, згідно плану, який погоджений в Кіровоградській ОДА та затверджений МОЗ України.


Згідно висновку експертів МОЗ України: Кіровоградська область займає лідируюче місце серед регіонів України щодо забруднення нітратами води громадських та індивідуальних колодязів.


На семінарі обговорювались  цільові показники для впровадження Протоколу по воді та здоров’ю в Україні (на період 2018-2030 роки). Національні та місцеві пріоритети та цілі в контексті Протоколу про воду та здоров’я.


1735Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: