Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 вересня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/09/04/v-oleksandriiskomu-kolegiumi-die-innovatsiinii-navchalno-treningovii-klas.htm
новини, 4 вересня 2018

В Олександрійському колегіумі діє інноваційний навчально-тренінговий клас



  Із принципами його роботи ознайомився голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко. Під час презентації відзначено, що інноваційні навчально-тренінгові класи створено з метою реалізації в області концепції "Нова українська школа". Їх використовуватимуть для проведення кущових нарад та семінарів з вчителями початкових класів та іноземних мов. Класи обладнані необхідним комплектом сучасної техніки, це зокрема, Інтерактивна панель, планшети, проектор, екран, ноутбук та інша техніка - повідомляє сайт Кіровоградської ОДА.


Сергій Кузьменко повідомив, що на запровадження сучасних технологій та створення новітнього освітнього середовища в початкових класах у Держбюджеті передбачено близько одного мільярда гривень.


"Ми говоримо про Нову українську школу, де система навчання передбачає не лише 12 років навчання, а й нові освітні стандарти. Щоб шкільна реформа була успішною, ми повинні з її старту навчати новим методикам учителя", - підкреслив керівник області.


Окрім Олександрії, по одному такому класу діє у Кропивницькому та Голованіську.


Голова ОДА також завітав на урок до першачків, поспілкувався із вчителем та дітьми. Відповідно до нових вимог, діти займаються у класі, розділеному на декілька навчальних осередків з необхідним шкільним обладнанням.


              

1534Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: