Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 вересня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/09/04/u-kropivnitskomu-v-den-mista-vidbudetsja-festival-vulichnoi-izhi.htm
новини, 4 вересня 2018

У Кропивницькому в День міста відбудеться Фестиваль вуличної їжі


Сьогодні, 4 вересня, у Прес-клубі міста Кропивницького відбулася прес-конференція з нагоди проведення фестивалю вуличної їжі. Цей фестиваль проводиться у нашому місті вже вдруге, організатори - бізнес-школа «WAKE UP», «Клуб рестораторів міста Кропивницького» та міська рада - повідомляє сайт "Кіровоград24".


Організатори розповіли про те, що врахували досвід минулого фестивалю та виправили усі помилки.


«На першому фестивалі ми розраховували на 1000 людей, а прийшло близько 10 000 тис. Цьогоріч ми очікуємо близько 20 000 учасників, тому проводимо ретельну підготовку для того, щоб усе було по вищому розряду», - зазначила Вікторія Талашкевич – засновниця бізнес-школи «WAKE UP».


Ініціативу проведення фестивалю вуличної їжі проявив Андрій Паливода – очільник Департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій міськради.


«Подібні заходи є досить вагомими для нашого міста. Особливо це користуватиметься попитом у День міста Кропивницького. Тому місцева влада радо візьме участь у цій події. Крім фестивалю вже 28 вересня ми проводимо разом галузеву сесію «Ресторанний та готельний бізнес: індустрія гостинності» Муніципального інвестиційного форуму «TIMEtoINVEST», - розповів Андрій Паливода.


Усього у заході візьмуть участь близько 30-ти закладів міста. Фестиваль також є майданчиком, на якому зможуть заявити про себе кафе, які відкрилися нещодавно.


«Фестиваль – місце, де заклади нашого міста зможуть спробувати свої сили та відкрити щось нове для себе. Ми маємо багато ідей та плануємо їх втілити в життя. Найголовніше, щоб людям Фестиваль сподобався і вони захотіли прийти ще раз на такий захід», - додав президент «Клубу рестораторів», співвласник кафе «Крила» Олександр Бронза.


Фестиваль вуличної їжі проходитиме на Козачому острові (Парк Пушкіна), 15 вересня.


Початок о 10:00 і до самого вечора.


                     

2957Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: