Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 вересня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/09/04/u-kropivnitskomu-startuvav-proekt-nove-derevo-.htm
новини, 4 вересня 2018

У Кропивницькому стартував проект «Нове дерево» (ФОТО)


Члени громадської організації «Перспектива молоді» презентували загальноміський проект «Нове дерево» вчора, 3 вересня, у гімназії №5.  У рамках проекту у більше, як 20 школах обласного центру будуть встановлені спеціальні контейнери для збору макулатури.


Після заповнення боксів списаними зошитами, чернетками та роздруківками члени ГО «Перспектива молоді» разом з учнями шкіл здадуть використаний папір у макулатуру. За виручені кошти будуть придбані саджанці, які висадять на вулицях Кропивницького восени або навесні.


«У нас в країні вирубується величезна кількість дерев. Ліс із західної України вивозиться тоннами. У нашому місті зменшується кількість різних зелених зон, дерева засихають, падають, їх вирубують  і на їх місці встановлюють МАФи та магазини. Для того, щоб місто було зеленим та дихало, ми і запускаємо цей проект. Вартість десяти кілограмів макулатури рівна вартості одного саджанця. У цей контейнер можна помістити 70 кілограмів макулатури. Те, які саме дерева будуть висаджені та де – обиратиме адміністрація шкіл та  шкільне місцеве самоврядування», - говорить голова громадської організації «Перспектива молоді» Дмитро Бабак.


За підсумками акції будуть визначені найактивніші навчальні заклади, які отримають заохочення. За власною успішністю учні зможуть слідкувати самостійно на спеціальних інформаційних стендах у школах, де буде зазначено вагу зданої макулатури та кількість нових дерев.


             

1491Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: