Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 вересня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/09/04/na-kirovogradschini-vidkrili-suchasne-mini-futbolne-pole.htm
новини, 4 вересня 2018

На Кіровоградщині відкрили сучасне міні-футбольне поле



Майданчик відкрили на території місцевої опорної школи. На свято завітав голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко. "За останні кілька років за державні, місцеві та спонсорські кошти ми відкрили на Кіровоградщині кілька десятків спортивних майданчиків. Лише у цьому році, у рамках державної програми у багатьох районах області були відкриті такі ж як і в Устинівці міні-футбольні поля зі штучним покриттям - повідомляє Кіровоградської ОДА. 


Держава інвестує значний ресурс у фізичне виховання і розвиток спорту серед молоді. Спортивна інфраструктура є також однією із складових обласного проекту "Здоров"я наших дітей", - відзначив Сергій Кузьменко, звертаючись до школярів їх батьків та педагогів під час урочистого відкриття.


Також голова обласної державної адміністрації зауважив, що область очікує на державний фінансовий ресурс для будівництва ще 10 подібних міні-футбольних полів зі штучним покриттям.


Сергій Кузьменко вручив учениці 10 класу, переможцю Всеукраїнських фінальних змагань з міні-футболу у номінації "Кращий воротар" на кубок "Золотий колос України" Альоні Гаріповій сітку футбольних м’ячів, а юному футболісту місцевої шкільної команди набір спортивної форми.


Після урочистого відкриття на новому футбольному полі відбувся матч з міні футболу серед збірної старшокласників району та вчителів фізичної культури.


1330Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: