Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/06/u-znam-janskomu-muzei-vidkrietsja-vistavka-oleksandriiskih-hudozhnikiv-moja-ukraina-.htm
новини, 6 червня 2018

У знам’янському музеї відкриється виставка олександрійських художників "Моя Україна"


9 червня 2018 року о 16.00 в міському краєзнавчому музеї (вул.Глібко, 28-в,м.Знам’янка) відбудеться відкриття виставки творів членів ГО «Спілка митців Олександрійщини» від галереї VashART- «Моя Україна». Галерея була створена у січні 2016р., того ж року, на базі галереї, з'явилося громадське об'єднання митців, яке об'єднало творчих людей міста - художників, поетів, музикантів, фотографів та ін. Галерею та Громадську організацію очолює художник Ірина Кваша.


Виставку представлять  як художники-аматори (Еліна Кокошнікова, Наталя Ткаченко, Валентина Безкоровайна, Лариса Добровольська, Василій Попович), так і визнані майстри (Олександр Охапкін, Ярослав Милосердний, Віктор Сорбат, Анна Душина, Максим Кісільов, Олександр Мозговий, Ірина Кваша).


Експозиція «Моя Україна» - це спроба показати різнобарвну Україну в усіх її проявах. Україна для кожного така різна, як і особистість митця, котрий її зображує. На полотнах 40-ка картин представленні різні напрями - це і знайомий всім український пейзаж, це і натюрморт, характерний для нашого краю, і портрети українців, як відомих, так і загальні образи. Кожен відвідувач виставки знайде для себе особливу частинку України. Роботи представлені в різних техніках(акварель, масло, акрил, олівець) та напрямах.


фото - krmuz.dp.ua
2047Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: