Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/06/tsogo-roku-na-kirovogradschini-planuetsja-zavershennja-remontu-dorogi-m-04.htm
новини, 6 червня 2018

Цього року на Кіровоградщині планується завершення ремонту дороги М-04


Про це під час робочої поїздки до Кіровоградщини повідомив керівник Державного агентства автомобільних доріг України Славомір Новак. Разом з головою облдержадміністрації Сергієм Кузьменком він проінспектував дороги області, зокрема, оглянув відремонтований шляхопровід у місті Олександрія та ділянку проведення поточного ремонту на дорозі М-04 (Знам'янка – Луганськ – Ізварине). Окрему увагу було приділено пунктам габаритно-вагового контролю. Один із них розташований на ділянці дороги М-04 біля селища Пантаївка - повідомляє Кіровоградська ОДА.


Славомір Новак відзначив, що завдяки впровадженню двох фундаментальних реформ – Дорожнього фонду та децентралізації, Кіровоградська область цього року отримала фінансування у межах 500 млн. грн. на дороги державного значення, та 380 млн. грн. субвенцій на дороги місцевого значення. «На прикладі Кіровоградської області ще раз пересвідчився – будівельна машина в Україні працює. Область готова використовувати кошти на ремонт і будівництво доріг. Проведено тендери, укладено договори, активно проводяться роботи по всіх проектах» – підкреслив посадовець.


Славомір Новак подякував Сергієві Кузьменку за тісну та результативну співпрацю у розвиткові доріг Кіровоградщини. «Так, нам ще багато треба зробити. Однак роботи тривають, і маємо добрі результати» – відзначив керівник Укравтодору.


          

1848Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: