Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/06/mistsevi-bjudzheti-kirovogradschini-otrimali-ponad-mln-grn-podatku-na-dohodi-fizichnih-osib.htm
новини, 6 червня 2018

Місцеві бюджети Кіровоградщини отримали понад млн грн податку на доходи фізичних осіб


Податок на доходи фізичних осіб традиційно залишається одним з основних джерел наповнення місцевих бюджетів, повідомляє ГУ ДФС у Кіровоградській області.


Так, протягом січня–травня 2018 року до місцевих бюджетів Кіровоградської області надійшло 1 129,0 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб. У фіскальній службі регіону відзначили, що надходження у порівнянні з аналогічним періодом 2017 року зросли на 228,1 млн. гривень або 25,3відсотка. 


Податок на доходи  фізичних осіб є основним джерелом наповнення місцевої скарбниці. В структурі надходжень він займає позицію лідера – близько 60 відсотків від загальної суми інших податків і зборів. 


У фіскальній службі області звертають увагу роботодавців Кіровоградщини на дотримання вимог трудового законодавства –  офіційне оформлення співробітників, своєчасну виплату заробітної плати, недопущення її виплати у  “конвертах”. Адже наповнена місцева казна дає можливості для розвитку нашого регіону, як  економічного, так і соціального. 



725Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: