Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/05/z-robochim-vizitom-na-kirovogradschinu-pribuv-kerivnik-ukravtodoru-slavomir-novak.htm
новини, 5 червня 2018

З робочим вiзитом на Кiровоградщину прибув керiвник Укравтодору Славомiр Новак (ФОТО)


За повідомленням Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області, сьогодні, 5 червня, на Кіровоградщину з робочим візитом завітав керiвник Укравтодору Славомiр Новак.


В межах інспекції доріг Кіровоградської області керівник Державного агентства автомобільних доріг України Славомір Новак привітав мешканців міста Знам’янка з відкриттям нової дороги - обходу міста


Славомір Новак: «Ця дорога є першим за останні роки новим будівництвом обходу міста, побудованим за кошти з державного бюджету». Загальна вартість проекту – 141,247 млн. грн. Протяжність нової дороги – 6,3 кілометри.


Роботи почали виконувати у серпні 2011 р. Завершено будівництво – у травні 2018 року - інформує Укравтодор.


«Будівництво обходів міст - це європейська практика розвитку дорожньої інфраструктури та безпеки дорожнього руху, - зауважив очільник Укравтодору. - Ми активно впроваджуємо цю практику по всій Україні. Вже зараз тривають роботи на обході міста Рені, у Полтавській області будуються обходи м. Полтава, Лубни, с. Покровська Багачка, Красногорівка, працюємо над проектами обходів міста Бориспіль, Північного обходу Львова, Північного обходу Тернополя та Рівного».


Обхід м. Знам’янка побудовано у межах реалізації Програми розвитку доріг 2018-2022, завдяки якій планується протягом 5 років з’єднати якісними дорогами усі регіональні центри країни.


Керівник Укравтодору зазначив, що це дуже важлива дорога для мешканців, насамперед, м. Знам’янка.


Славомір Новак: «Вулиці міста тепер будуть звільнені від транзитного транспорту, адже увесь транзитний потік тепер буде проходити за межами міста. В результаті в місті покращиться екологічна ситуація, підвищиться безпека руху».


Ця дорога важлива і для жителів Кіровоградської та інших областей. Вона з'єднала населені пункти регіону з дорогами державного значення Київ – Знам'янка, Знам'янка – Луганськ – Ізварине та Знам'янка – Подорожнє. Очікується, що інтенсивність руху на цій новій дорозі становитиме понад 8 000 автомобілів на добу.


        

1496Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: