Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/05/terminovo-kandidata-jakogo-pidtrimuvav-opoblok-i-nash-krai-zatrimali-prjamo-v-sluzhbovomu-kabineti.htm
новини, 5 червня 2018

Терміново: Кандидата, якого підтримував Опоблок і "Наш край" затримали прямо в службовому кабінеті



Як стало відомо сайту «Кіровоград24» сьогодні, 5 червня прямо в службовому кабінеті в стінах міськвиконкому міста Кропивницького працівниками правоохоронних органів затримали начальника Управління Державного архітектурно-будівельного контролю Андрія Сліпченко, за підозрою у спробі отримання неправомірної вигоди.


Кандидатуру Андрія Костянтиновича, лобіювали на посаду УДАБК представники нинішньої провладної коаліції фракцій Опозиційного блоку та «Нашого краю». Так, на конкурсі, коли його було призначено на посаду, були присутні два депутата міськради, прізвища ми озвучимо згодом, які опосередковано тиснули на конкурсну комісію для призначення саме Сліпченко, начальником Управління Державного архітектурно-будівельного контролю.


За інформацією нашого кореспондента фігурант намагався втекти коридором від правоохоронців. Та йому це не вдалося. Наразі не відома реакція на цю подію ні міського голови Андрія Райковича ні неформального координатора провладної більшості «Нашого краю» і Опоблоку Андрія Табалова.


фото - kr-rada.gov.ua


ОФІЦІЙНО: На Кіровоградщині на хабарі викрито начальника Управління Державного архітектурно-будівельного контролю - повідомляє Прес-служба прокуратури Кіровоградської області 

Прокуратурою Кіровоградської області  спільно з  Управлінням захисту економіки в Кіровоградській області та слідчими обласної поліції на вимаганні та отриманні неправомірної вигоди  у сумі 10 тисяч гривень викрито начальника Управління Державного архітектурно-будівельного контролю.


Неправомірну вигоду у зазначеному розмірі керівник ДАБК вимагав від кропивничанина за реєстрацію та видачу декларації про здачу в експлуатацію об’єкту будівництва.


Наразі посадовця затримано в порядку ст. 208 КПК України.


 На даний час затриманому готується повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) та клопотання про обрання йому запобіжного заходу.


Довідково: зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.


           


2155Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: