Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/05/politseiskim-marafontsjam-vruchili-vidomchi-podjaki.htm
новини, 5 червня 2018

Поліцейським-марафонцям вручили відомчі подяки


Тимчасово виконуючий обов’язки начальника поліції області Дмитро Ткачонок вручив відомчі Подяки працівникам, які взяли участь у Kropyvnytskyi Half Marathon 2018 - повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


Під час наради, що відбулася в обласному главку відомства, заохочення отримали інспектор тренінгового центру ГУНП в Кіровоградській області, майстер спорту з легкої атлетики Анна Пєшкова та начальник Добровеличківського відділення поліції Юрій Яндульський.



«Сьогодні вітаємо наших колег, які не лише вдало справляються з виконанням своїх службових обов’язків, але й доводять на власному прикладі, що попри робочі навантаження можна і потрібно знаходити час для занять спортом та підтримання здорового способу життя», - зазначив Дмитро Георгійович, звертаючись до присутніх.


Нагадаємо, на півмарафоні дистанцію у 10 км Анна Пєшкова подолала першою серед жінок, Юрій Яндульський на головній дистанції у 21,1 км фінішував за трохи більше ніж 2 години серед понад 30 інших учасників.


      

1397Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: