Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/05/kubok-prezidenta-fk-zirka-2018-zaversheno.htm
новини, 5 червня 2018

Кубок Президента ФК «Зірка» – 2018 завершено


У неділю, 3 червня, зіграні заключні матчі традиційного юнацького Всеукраїнського турніру, який проходить під патронатом президента ФК «Зірка» Максима Березкіна.


Вчора, ми повідомляли, що достроковим переможцем змагань, серед юних футболістів 2006 року народження, стали господарі турніру – кропивницька «Зірка». Тож на сьогоднішній матч проти ровесників із кременчуцького «Кременя» підопічні Олексія Ярюхіна вийшли дещо розслабленими. А от кременчужани прагнули до перемоги, яка б гарантувала їм срібло. Адже до цього «Зірка-Спартак», завдяки єдиному влучному удару  Костянтина Скубиша, здолала конкурентів із ДЮСШ Ватутіне Черкаської області – 1:0. Тож, хлопці з «Кременя», маючи в своєму активі дві нічиї, рішуче пішли вперед й на початку матчі з «зірковими» вийшли вперед. Та програвати не входило в плани кропивничан. Учням Олексія Ярюхіна вдалося перехопити ініціативу, але до певного часу добре грала оборона та голкіпер кременчужан. Та все ж, втримати рахунок, який їх влаштовував, представникам Полтавської області не судилося. «Зірці» таки вдалося провести результативну атаку, яку влучним ударом завершив Богдан Щербина. Фінальний свисток арбітра зафіксував бойову нічию – 1:1, яка більше була на користь хлопцям із «Зірки-Спартак». Адже саме за такого рахунку вихованці Дмитра Кононченка та Олексія Манастирного стали володарями срібних нагород. Гравці ж із «Кременя», які продемонстрували вразливу нічийну стабільність, вдовольнилися бронзовими медалями.


На церемонії закриття змагань, окрім кубків та медалей, що отримали переможці та призери, також були визначені найкращі гравці турніру : голкіпер – Влад Бакуменко («Зірка-Спартак»), захисник – Артем Черненков («Зірка), півзахисник – Костянтин Пігарев («Кремінь») та нападник – Назар Дудник (ДЮСШ Ватутніне), яких було нагороджено цінними подарунками. На згадку про наші змагання усі без винятку юні футболісти та тренери отримали програми, підготовленими спеціально для цього турніру. А наступного року ми знову будемо зустрічати гостей й визначати володаря Кубку президента ФК «Зірка» в 2019 році.


1360Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: