Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/05/ditlahi-z-budinku-nash-dim-grali-v-lazertag-z-patrulnimi-foto-.htm
новини, 5 червня 2018

Дітлахи з будинку «Наш дім» грали в «лазертаг» з патрульними (ФОТО)


Вчора, 4-го червня, дітлахи Кропивницького продовжували приймати вітання з Днем захисту дітей від патрульних поліцейських області.


Цікаву і емоційну гру «лазертаг» подарували вихованцям дитячого будинку сімейного типу «Наш дім» інспектори спільно з головним спеціалістом і представником управління забезпечення прав людини Національної поліції України в Кіровоградській області Балашовою Мариною і Сульжуком Миколою - повідомляє в фейсбуці Патрульна поліція Кіровоградської області.


Вже другий рік поспіль діти на свято отримують можливість пограти з поліцейськими у цю розвагу. Вчора до гри долучились 21 дитина. Усі із задоволенням взяли участь у «тест-драйві» на активність, кмітливість і влучність. Їх щирі емоції неможливо описати словами, адже це не лише гучний сміх, посмішки, радісні погляди, а ще й зворушливі історії маленьких відкриттів у собі самому та друзях.


Того ж дня шкільні офіцери поліції влаштували перегляд фільму «Пікселі» для дітей Центру соціально-психологічної реабілітації. І як тут обійтись без смачного попкорну і корисного соку! Діти зізнались, що для них відпочинок у компанії поліцейських завжди довгоочікуваний.


          


2159Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: